Hjemmeside pris

Hvad koster en hjemmeside i 2021? Og hvad skal du være opmærksom på?

Vil du have en ny hjemmeside til en god pris? Så er det værd at holde prisen op mod, hvorvidt du får hurtige svartider, et design, som både er optimeret til mobil, tablet og større skærme, og som gør det nemt for de besøgende at danne sig overblik over indholdet, så de får lyst til at blive på siden. Læs med her, og find ud af, hvad en hjemmeside koster, når du vælger Greatly som webbureau.

Din hjemmeside er en sælger, der arbejder i døgndrift

Din hjemmeside er dit firmas ansigt på nettet – og netop din tilstedeværelse på nettet er blevet endnu vigtigere end nogensinde før. For i dag finder stort set alle deres næste leverandør via søgeresultaterne på Google.

Derfor skal du se din hjemmesides pris som en investering i en ekstra sælger i firmaet. For en hjemmeside med det rigtige indhold og det rigtige design kan give dig masser af henvendelser og mulige nye kunder 24/7. Derved sparer du en masse tid på opsøgende salg, og kan gå direkte i gang med at lukke salget, når først kunderne henvender sig.

Din hjemmesides pris afhænger af dens formål

Det allerførste, du skal tage stilling til, når du vil have en pris på din hjemmeside, er, hvad hjemmesidens formål er.

For din hjemmesides pris afhænger af, hvilke funktioner hjemmesiden skal indeholde. Skal du have en firmahjemmeside, der målrettet opsamler mailadresser eller andre kontaktinformationer, som I kan arbejde videre med? Så er det en pris.

Men skal du have en hjemmeside, hvor kunderne kan bestille og betale firmaets produkter eller ydelser direkte gennem en webshop? Så bliver det en anden pris.

Prisen på hjemmesiden afhænger også af omfanget – og dog…

Prisen på din hjemmeside afhænger naturligvis også af antallet af sider, der skal designes og sættes op. Har du f.eks. mange undersider, eksempelvis: Om os, Produkter, Blog, Kontakt os og andre undersider, så vil der være flere sider som skal opsættes og designes og dette giver selvfølgelig en højere pris, da der er mere arbejde i det.

Men vi behøver naturligvis ikke sætte alle siderne op. Har du en eller flere i firmaet – eller hyrer du en studentermedhjælper – der ved lidt om WordPress, kan vi bygge en side, som kan bruges til en skabelon og en række skabelonelementer, som du selv kan tilpasse eksisterende og bygge nye sider op med. Det gør hjemmesiden noget billigere i pris.

Beregn en pris på 2 minutter

Du får prisen med det samme her på siden!

BEREGN PRIS NU

0$

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvor mange sider består din hjemmeside af?

Eksempelvis: Forside, Om os, Kontakt osv.

Vælg venligst en mulighed

NÆSTE

Hvad er formålet med din hjemmeside?

Simpel præsentation

Den skal præsentere min virksomhed og ydelser.

Kundehenvendelser og præsentation

Den skal præsentere min virksomhed og målet er at komme i kontakt med mulige kunder.

Sælge produkter online

Den skal gøre det muligt for folk at købe og betale online for produkter – også kaldet en webshop.

Vælg venligst en mulighed

NÆSTE

Har du ideer til design og et logo klar?

Eksempelvis en designmanual (farver/skrifttyper), nedskrevet ønsker, en gammel hjemmeside eller andet

Ja alt ligger klar

Du har en designmanual, ideer eller andet klar

Delvist klar

Enkelte ideer, et logo eller måske andet

Nej, der ligger ikke noget klar

Dette kan vi sammen få lavet eller snakke yderligere om

Vælg venligst en mulighed

NÆSTE

Skal hjemmesiden være på flere sprog?

Skift sprogversion via flag

Vælg venligst en mulighed

NÆSTE

Leverer du selv tekst og billeder til hjemmesiden?

Jeg leverer alle tekster og billeder

Klar til at indsætte på hjemmesiden

Jeg ønsker at få Greatly til det

Via vores professionelle tekstforfatter og billed- og grafikbiblioteker

Vælg venligst en mulighed

NÆSTE

Estimeret pris

Prisen er beregnet ud fra dine valg ekskl. moms:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

Bliv kontaktet uforpligtende

Brug prisberegneren til at danne dig et indtryk af hvor vi ligger prismæssigt.
Bemærk at vi ALTID laver et uforpligtende og skræddersyet tilbud til hver enkelt opgave, da ikke to hjemmesider er ens!

Godt, unikt webdesign har også betydning for hjemmesidens pris

En hjemmeside der er bygget omkring en standardskabelon, koster naturligvis ikke så meget, som en hjemmeside med et unikt webdesign, der er udviklet specielt til dit firma.

Her hos Greatly designer og udvikler vi primært unikke hjemmesidedesigns, uden brug af købte designskabeloner. Det vil sige at vi bygger alt fra bunden og ud fra de rammer og ønsker, som vi har talt om inden opstart. 

Alt sammen sker igennem verdens mest populære Page builder til WordPress: Elementor. 

Elementor gør det muligt for alle, som ønsker at lære det, at redigere og opbygge nye sider på ens hjemmeside.

En hjemmeside i WordPress giver den bedste pris

Vælger du at få bygget din hjemmeside på den mest udbredte hjemmesideplatform, er du sikret den bedste pris på hjemmesiden. Platformen hedder WordPress, og står i dag for over 40 % af alle hjemmesider på nettet. Det er en Open Source Platform, hvilket betyder, at der ikke er nogen opstartsgebyr eller løbende omkostninger til selve systemet.

Den store udbredelse betyder også, at der er mange hjemmesideudviklere, som arbejder med WordPress. Det øger konkurrencen, så du kan få en hjemmeside til en billigere pris.

Samtidig betyder det store udbud af udvidelser til WordPress-platformen, at det er nemmere og dermed billigere at få implementeret funktioner som f.eks. kontaktformularer og en webshop på din WordPress-hjemmeside. For der ligger næsten altid nogle elementer klar, som er lige til at tilpasse eller udvikle videre på.

De grafiske elementer på hjemmesiden

At opsætte en hjemmeside består af mange elementer. Bokse, rammer, tekster og grafiske elementer. 

Grafiske elementer er eksempelvis billeder, ikoner og små visuelle ting, som gør hjemmesiden helt unik og lækker at navigere rundt på.

Har du billeder klar til din nye hjemmeside? Hvis ikke, så har vi adgang til nogle af de største databaser af professionelle billeder, som med garanti har noget indenfor din branche / genre. Dette er en god løsning – men nummer 1# er autentiske og rigtige billeder fra jeres egne omgivelser, det vil vi ikke lyve om.

Prisen handler også om, hvad der står på hjemmesiden

De fleste, som kan skrive nogenlunde fejlfrit dansk, kan udvikle tekst til en hjemmeside. Men det kræver stor psykologisk og salgsmæssig indsigt, hvis det der bliver skrevet, også er i stand til at overbevise de besøgende om, at dit firma er det rette sted at købe.

Samtidig tager det længere tid at skrive det, så det er nemt at forstå. For er det ikke det, slår den del af hjernen fra, som træffer alle vores beslutninger. Den hedder krybdyrhjernen, og er meget nærig med, hvad den bruger kræfter på at forstå. For dens vigtigste funktion er at holde dig i live.

Så ser teksten på hjemmesiden alt for svær ud at få hul på, og er den irrelevant for den besøgendes overlevelse, bliver din hjemmeside valgt fra. For sæt nu der opstår en farlig situation, eller du går glip af en lækker snack, mens du koncentrerer dig om at læse teksten på en hjemmeside.

Server, sikkerhed og vedligehold har også betydning

En hjemmeside skal ligge på en webserver for at blive synlig på nettet. Derfor skal du også regne med løbende udgifter til drift, sikkerhed og vedligehold på hjemmesiden, efter vi har leveret den.

Prisen på det afhænger af, hvor kraftfuld en motor – webserver – der skal til at drive siden. For skal hjemmesiden give den bedste brugeroplevelse for dine besøgende, skal den svare lynhurtigt hver gang – og det har webserverens kapacitet stor indflydelse på.

Vi har et stærkt samarbejde med et af Danmarks førende udbydere af webservere. Og ellers findes der et bredt udvalg af såkaldte webhosting-firmaer, som tilbyder webservere til forskellige priser. Vi vejleder gerne, men valget er 100% dit, hvor du ønsker, at din nye hjemmeside skal ligge. 

Hvad koster en hjemmeside så i 2021?

Når først du har fået lagt dig fast på de parametre, der er gennemgået ovenfor, bliver det muligt at begynde at sige noget om, hvad en hjemmeside koster.

Skal du have en hjemmeside, der primært skal indsamle kundehenvendelser via en eller flere sider, ligger prisen på design og opsætning af hjemmesiden typisk på mellem 7.000 til 14.000 kroner ekskl. moms.

Skal du også have opsat en webshop, lander prisen på hjemmesiden oftest et sted mellem 13.000 og 25.000 kroner ekskl. moms.

Har du brug for rigtig mange sider stiger prisen naturligvis i forhold til omfanget.

Uanset hvad, så vil du altid kunne bede om et uforpligtende tilbud, på præcis den løsning som du skal have. Dette giver dig et overblik over prisen inden eventuel opstart af opgave. Du får det typisk indenfor 24 timer.

Vælg en pålidelig partner til at bygge og drive din hjemmeside

Vælger du Greatly til at bygge din hjemmeside, får du en hjemmeside med et optimeret og smukt design og stor funktionalitet til prisen. Samtidig får du topklasse support og gratis hjælp – også efter hjemmesiden er leveret.

Vi kan klare alt lige fra små en-sides ”visitkort”-hjemmesider til store og omfangsrige hjemmesider med mange sider eller webshops med masser af varer.

Vores prissætning er både enkel og let at forstå. Jo flere af de parametre, vi har gennemgået ovenfor, som er vigtige for dit firmas hjemmeside, jo højere bliver hjemmesidens pris.

Samtidig tilbyder vi forskellige hosting-, support- og vedligeholdelsesløsninger, du kan vælge imellem. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for hosting og vedligehold – og er sikker på, at du altid har en velkørende hjemmeside, der ikke bliver lagt ned af hackere.

5/5

Georg Boas
Direktør – BOAS ApS

“Vi har arbejdet sammen med Ken de sidste 5 år med alt fra webløsninger, SoMe marketing og PR-materiale. 

Vi er 100% tilfredse og kan i dag slet ikke undvære Ken!”

5/5

Gitte Blaabjerg
Medejer – CampOne

“Ken går all-in på at forstå og hjælpe hans kunder og det kan vi mærke. 

I over 5 år har vi arbejdet sammen om digitale og grafiske opgaver med fuld tilfredshed!”

5/5

Esben Wibholm
Direktør – Polysan A/S

“Vores samarbejde med Ken er af stor værdi for vores virksomhed. Vi lægger stor vægt på at vi kan løse mange forskellige opgaver på en gang, uden at skulle tale med flere forskellige leverandører. Samarbejdsformen er fleksibel, dynamisk og humoristisk.”

5/5

Georg Boas
Direktør – BOAS ApS

“Vi har arbejdet sammen med Ken de sidste 5 år med alt fra webløsninger, SoMe marketing og PR-materiale. 

Vi er 100% tilfredse og kan i dag slet ikke undvære Ken!”

5/5

Gitte Blaabjerg
Medejer – CampOne

“Ken går all-in på at forstå og hjælpe hans kunder og det kan vi mærke. 

I over 5 år har vi arbejdet sammen om digitale og grafiske opgaver med fuld tilfredshed!”

5/5

Esben Wibholm
Direktør – Polysan A/S

“Vores samarbejde med Ken er af stor værdi for vores virksomhed. Vi lægger stor vægt på at vi kan løse mange forskellige opgaver på en gang, uden at skulle tale med flere forskellige leverandører. Samarbejdsformen er fleksibel, dynamisk og humoristisk.”

Ofte stillede spørgsmål om hjemmesider og deres pris

Ting som du skal være opmærksom på

Udover hvor stor eller lille hjemmesidens pris bliver, har du sikkert nogle spørgsmål til selve processen, og hvad du får for pengene. Dem har vi forsøgt at give svar på her:

Hvor lang tid tager det at bygge min hjemmeside?

Typisk går der 2-3 uger fra vi har holdt det første indledende møde omkring din nye hjemmeside, og til hjemmesiden er klar til brug. Det kan dog tage længere tid, hvis der er tale om en hjemmeside med mange undersider eller en webshop.

Uanset hvad, vil du altid være informeret om en status på hvor vi er i processen. Igennem et skjult link, vil du kunne følge med i processen og se hvordan tingene skrider frem. Først når du har godkendt alting, udgiver vi siden, så alle og enhver kan se den.

Hvem ejer hjemmesiden, når den er færdig?

Din hjemmeside er naturligvis 100% din ejendom.

Så er du sikker på, at du har fuld kontrol med hjemmesiden, og selv kan bestemme både hvor du vil have den hostet, og hvem der skal have lov til at tilgå administrationen af både webserver og hjemmeside.

Er der nogen bindingsperiode på hjemmesiden?

Så snart du har betalt for opsætning af hjemmesiden, er det helt op til dig, hvad du gør ved den, og hvor du har den placeret henne (webserver). I hvert fald hvis det er os, der står for hosting af din hjemmeside.

Har du selv valgt hostingudbyder, skal du være opmærksom på, at der kan være en bindingsperiode på op til et år hos udbydere, før du kan opsige og flytte din hjemmeside.

Men lader du Greatly stå for alt omkring din hjemmeside, er der ingen bånd, der binder dig. Vi hoster alle vores kunders webhoteller hos Curanet. Her får du både 99,99 % oppetid, ubegrænset trafik og daglig backup af din hjemmeside og den tilhørende database.

Skal jeg så komme til Nyborg, for at arbejde sammen med jer?

Selv om Greatly holder til i Nyborg på Fyn, tager vi kunder ind fra hele landet. Og der er ingen grund til, at du skal tage turen til Nyborg for at holde møde med os. Vi kommer naturligvis også gerne fysisk ud, og besøger dig og dit firma. Så kan vi ved selvsyn se, hvad I laver, og møde alle dem, som skal have med den nye hjemmeside at gøre.

Vi klarer som regel alle møder over telefonen, Skype, Teams eller hvilken som helst anden mødeplatform, som du er mest tryg ved. Det sparer dig både rejsetid, transportudgifter og gør det meget nemmere, lige at snuppe et møde, når der er brug for det.

Kan jeg selv stå for drift, vedligehold og opdatering, når hjemmesiden er færdig?

WordPress anvender et meget enkelt administrativt brugerinterface, som gør det nemt at vedligeholde og holde systemet opdateret. Har du en smule kendskab til webtjenester, er vi sikker på at du kan lære det! Det er dog vigtigt at påpege at man ikke altid blindt skal klikke på “Opdater” knappen. En WordPress hjemmeside består typisk af flere moduler. Opdaterer man ét modul, skal man være sikker på at det modul kan snakke sammen med de eksisterende. 

Vi har været ude for, at hele hjemmesider er gået ned, grundet en ny opdatering. Derfor er det en god idé at have en backup klar af sin hjemmeside, når man begynder at opdatere flere moduler og selve WordPress kernen. Dette har du altid via. vores hostingløsning.

Den administrative brugergrænseflade gør det også nemt selv at tilføje nye sider. Eller rette og tilføje til eksisterende sider. Som allerede nævnt kan vi udvikle sideskabeloner og skabelonelementer, så du nemt kan bruge disse, når du skal tilføje sider eller elementer. Så er du sikker på, at du får samme flotte design på de sider og elementer, du selv tilføjer, som der er på de sider, vi har leveret. Dermed undgår du at din hjemmeside ligner noget, som er klippet og klistret sammen med flere forskellige farver, størrelser på skrifter og lignende.

Det store spørgsmål, du skal stille dig selv, er, hvorvidt du husker at få holdt både WordPress og indholdet på hjemmesiden opdateret, når først hverdagen sænker sig over den nye hjemmeside.

Ellers kan du vælge en fordelagtig supportaftale hos os.

Unikke video-guides lavet til dig

Når din nye hjemmeside er færdig og klar, laver vi nogle unikke video-guides, som er optagelser af vores skærm og med en letforståelig forklaring viser vi hvordan du administrere din nye hjemmeside. Disse video-guides kan du altid tilgå. 

Så kan du tage tingene i det tempo, som passer dig.

Er min hjemmeside mobiloptimeret?

Alle hjemmesider som vi leverer, er bygget med udgangspunkt i at give det flotteste indtryk på mobilen. For i dag foregår de fleste søgninger fra mobilen. Så derfor er det vigtigst, at din hjemmeside tager sig godt ud, når den ses på den forholdsvis lille skærm, som en mobiltelefon er udstyret med.

Ud fra mobildesignet bygger vi responsive visninger, der giver dig en lige så flot hjemmeside, når den ses på en tablet eller computer. Ved at designet er responsivt, tilpasser det sig automatisk til optimal visning på den skærmstørrelse, som den enhed har, du ser din hjemmeside på.

Så vælger du at få bygget en hjemmeside hos Greatly, er du sikker på, at den ser knald godt ud, uanset hvilken enhed og skærmstørrelse den bliver set på.

Hvor stor indflydelse får jeg på hjemmesidens design?

Det er din hjemmeside og dit firma. Så det er da indlysende, at du er med inde over hele vejen fra de første streger og til den færdige hjemmeside er klar.

For hos os, er det altid dig, der har kontrollen med det design, som vi udvikler til din hjemmeside. Vi starter med at se nærmere på de design-retningslinjer, som I måske allerede har. Eller den hjemmeside I har i dag. Dernæst spørger vi ind til jeres præferencer til alt lige fra farver, former på knapper og formularer.

Baseret på det, skaber vi det første udkast til hjemmesidens nye design – og sammen kan vi så arbejde os frem til det endelige design.

Hvem leverer teksten til min hjemmeside?

Som udgangspunkt forventer vi, at du selv kommer med teksten til din hjemmeside.

Men har du brug for at få skrevet indhold, som er nemt at forstå, og som målrettet tiltrækker, fastholder og konverterer besøgende til kunder, kan vi også levere teksten til jer. Vi arbejder sammen med et af Danmarks dygtigste bureauer, som også kan hjælpe med at udvikle strategien og sproget på din nye hjemmeside.

Kan I kun levere WordPress-hjemmesider?

Ja og nej.

Vi er enormt stærke i WordPress. Derfor arbejder vi primært med det. Vi tilbyder både at udvikle hjemmesider bygget med WordPress egen editor, eller med den grafiske Elementor Pro page builder. Den giver meget bedre kontrol over sidens design og opsætning, og gør det nemt at anvende skabeloner til både sider og enkeltelementer.

Til webshops benytter vi WooCommerce. Det er den mest brugte udvidelse til WordPress, som tilføjer et komplet webshop interface og system på din WordPress hjemmeside. WooCommerce (en webshop integration) kan altid tilkobles senere hen, hvis behovet for at sælge online opstår.

Ønsker du at programmere et projekt fra bunden, uden om WordPress, så kan dette også lade sig gøre.

Hvad hvis jeg får brug for hjælp til min hjemmeside på et senere tidspunkt?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en hvilken som helst WordPress-hjemmeside. Også selv om det ikke er os, der har leveret den.

Vi tilbyder forskellige former for faste priser og supportløsninger – og har også en løsning, der passer til netop din hjemmeside.

Så på den måde kan du altså sammensætte en løsning, og få en hjemmeside til en pris, som passer præcist til netop dit firmas behov og budget.

Det koster aldrig noget at spørge!