Hjemmeside pris

Både simple og større hjemmesider

– hvad skal du være opmærksom på? Prøv prisberegneren længere nede og se prisen på din hjemmeside med det samme - ingen mail tilmelding!

Din hjemmesides pris afhænger af dens formål

Når du søger en pris, er det essentielt først at definere hjemmesidens formål, da dette vil påvirke prisen enten op eller ned.

Prisen på din hjemmeside er direkte relateret til de funktioner og antal sider, du ønsker den skal indeholde. Ønsker du en simpel hjemmeside, med få sider, der effektivt kan præsentere din virksomhed og indsamle eksempelvis kontaktinformationer? 

Eller søger du derimod en mere avanceret hjemmeside med specielle funktioner og flere sider, der kan  tilbyde en mere dybdegående "rejse" med dine kunder, vil prisen naturligvis være højere.

Ved at afklare dine behov og hjemmesidens formål fra starten, kan du finde den mest passende og økonomisk fordelagtige løsning for din virksomhed.

Prisen på hjemmesiden afhænger primært af antal sider

Prisen på din hjemmeside afhænger primært af antallet af sider, der skal designes og udvikles. Har du f.eks. mange undersider, eksempelvis: Om os, Produkter, Blog, Kontakt os og andre undersider, så vil der være flere sider som skal designes og udvikles og dette giver selvfølgelig en højere pris, da der er mere arbejde i det.

Men vi behøver naturligvis ikke sætte alle siderne op. Har du en eller flere i firmaet, der ved lidt om WordPress, kan vi bygge en side, som kan bruges til en skabelon og en række skabelonelementer, som du selv kan tilpasse eksisterende og bygge nye sider op med. Du får også altid unikke videoguides, lavet til din nye hjemmeside, som du kan følge step-by-step.

Beregn en pris herunder for at få en indikation om, hvad prisen er for din nye hjemmeside.

Beregn en pris på 2 minutter

Du får prisen med det samme her på siden - ingen mail tilmelding

BEREGN PRIS NU - KLIK HER

0$

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvor mange sider består din hjemmeside af?

Eksempelvis: Forside, Om os, Kontakt osv.

Vælg venligst en mulighed

Hvad er formålet med din hjemmeside?

Simpel præsentation

Den skal præsentere min virksomhed og ydelser.

Kundehenvendelser og præsentation

Den skal præsentere min virksomhed og målet er at komme i kontakt med mulige kunder.

Større avanceret hjemmeside

Hjemmesiden har flere sider og måske specielle funktioner

Vælg venligst en mulighed

Har du ideer til design og et logo klar?

Eksempelvis en designmanual (farver/skrifttyper), nedskrevet ønsker, en gammel hjemmeside eller andet

Ja alt ligger klar

Du har en designmanual, ideer eller andet klar

Delvist klar

Enkelte ideer, et logo eller måske andet

Nej, der ligger ikke noget klar

Dette kan vi sammen få lavet eller snakke yderligere om

Vælg venligst en mulighed

Skal hjemmesiden være på flere sprog?

Skift sprogversion via flag

Vælg venligst en mulighed

Leverer du selv tekst og billeder til hjemmesiden?

Jeg leverer alle tekster og billeder

Klar til at indsætte på hjemmesiden

Jeg ønsker at få Greatly til det

Via vores professionelle tekstforfatter og billed- og grafikbiblioteker

Vælg venligst en mulighed

Estimeret pris

Prisen er beregnet ud fra dine valg ekskl. moms:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :
Altid mobil, tablet og desktop optimeret
Skræddersyet design fra bunden
Gratis support og hjælp hele vejen
Brug prisberegneren til at danne dig et indtryk af hvor vi ligger prismæssigt. Bemærk at vi ALTID beregner og laver et uforpligtende og skræddersyet tilbud til hver enkelt opgave, da ikke to hjemmesider er ens! Dermed kan prisen du ser her, godt variere lidt, når vi får snakket dit projekt igennem.

Godt, unikt webdesign har også betydning for hjemmesidens pris

En hjemmeside der er bygget omkring en standardskabelon, koster naturligvis ikke så meget, som en hjemmeside med et unikt webdesign, der er udviklet specielt til dit firma.

Her hos Greatly designer og udvikler vi primært unikke hjemmesidedesigns, uden brug af købte designskabeloner. Det vil sige at vi bygger alt fra bunden og ud fra de ideer og ønsker, som vi har talt om inden opstart.

I vil modtage et udkast på designet som udelukkende vil være et billede. Altså er ingenting udviklet endnu. Dette sikrer at i har mulighed for at se hvordan jeres hjemmeside vil komme til at se ud. I har også mulighed for at komme med tilføjelser eller rettelser i denne proces. På den måde kan vi komme frem til et design som i er 100% tilfredse med.

Efterfølgende udvikler vi det skræddersyet design over i WordPress hvor i efterfølgende let og enkelt kan redigere og opdatere jeres hjemmeside, hvis det ønskes.

Efter mange års erfaring kan vi skrive under på, at man typisk får alt for mange plugins og funktioner med i de købte temaer, som man aldrig kommer til at bruge. Dette gør både siden forvirrende, men i visse tilfælde også tung = langsom. Dette undgår vi helt ved at skræddersy hjemmesiden til lige præcis det, som i ønsker.

En hjemmeside i WordPress giver den bedste pris

Vælger du at få bygget din hjemmeside på den mest udbredte hjemmesideplatform, er du sikret den bedste pris på hjemmesiden. Platformen hedder WordPress, og står i dag for over 40 % af alle hjemmesider på nettet. Det er en Open Source Platform, hvilket betyder, at der ikke er nogen opstartsgebyr eller løbende omkostninger til selve systemet.

Den store udbredelse betyder også, at der er mange hjemmesideudviklere, som arbejder med WordPress. Det øger konkurrencen, så du kan få en hjemmeside til en billigere pris.

Samtidig betyder det store udbud af udvidelser til WordPress-platformen, at det er nemmere og dermed billigere at få implementeret funktioner som f.eks. kontaktformularer og en webshop på din WordPress-hjemmeside. For der ligger næsten altid nogle elementer klar, som er lige til at tilpasse eller udvikle videre på.

De grafiske elementer på hjemmesiden

At opsætte en hjemmeside består af mange elementer. Bokse, rammer, tekster og grafiske elementer.

Grafiske elementer er eksempelvis billeder, ikoner og små visuelle ting, som gør hjemmesiden helt unik og lækker at navigere rundt på.

Har du billeder klar til din nye hjemmeside? Hvis ikke, så har vi adgang til nogle af de største databaser af professionelle billeder, som med garanti har noget indenfor din branche / genre. Dette er en god løsning – men nummer 1# er autentiske og rigtige billeder fra jeres egne omgivelser, det vil vi ikke lyve om.

Prisen handler også om, hvad der står på hjemmesiden

De fleste, som kan skrive nogenlunde fejlfrit dansk, kan udvikle tekst til en hjemmeside. Men det kræver stor psykologisk og salgsmæssig indsigt, hvis det der bliver skrevet, også er i stand til at overbevise de besøgende om, at dit firma er det rette sted at købe.

Samtidig tager det længere tid at skrive det, så det er nemt at forstå. For er det ikke det, slår den del af hjernen fra, som træffer alle vores beslutninger. Den hedder krybdyrhjernen, og er meget nærig med, hvad den bruger kræfter på at forstå. For dens vigtigste funktion er at holde dig i live.

Så ser teksten på hjemmesiden alt for svær ud at få hul på, og er den irrelevant for den besøgendes overlevelse, bliver din hjemmeside valgt fra. For sæt nu der opstår en farlig situation, eller du går glip af en lækker snack, mens du koncentrerer dig om at læse teksten på en hjemmeside.

Server, sikkerhed og vedligehold har også betydning

En hjemmeside skal ligge på en webserver for at blive synlig på nettet. Derfor skal du også regne med løbende udgifter til drift, sikkerhed og vedligehold på hjemmesiden, efter vi har leveret den.

Prisen på det afhænger af, hvor kraftfuld en motor – webserver – der skal til at drive siden. For skal hjemmesiden give den bedste brugeroplevelse for dine besøgende, skal den svare lynhurtigt hver gang – og det har webserverens kapacitet stor indflydelse på.

Vi har et stærkt samarbejde med et af Danmarks førende udbydere af webservere. Og ellers findes der et bredt udvalg af såkaldte webhosting-firmaer, som tilbyder webservere til forskellige priser. Vi vejleder gerne, men valget er 100% dit, hvor du ønsker, at din nye hjemmeside skal ligge.

Hvad koster en hjemmeside?

Herunder kan du finde eksempler på priser ud fra forskellige størrelser af hjemmesider

Simpel hjemmeside
En simpel og enkelt hjemmeside vil typisk koste mellem 5.000 til 8.000 kr. med skræddersyet design.

Mellemstor hjemmeside
En hjemmeside med flere sider, unikke funktioner og skræddersyet design, som præsenterer din virksomhed vil typisk koste mellem 8.000 til 19.000 kr.

Større hjemmeside
En større hjemmeside med endnu flere sider og skræddersyet design koster typisk fra 20.000 kr. og op. 

Uanset hvad, så vil du altid få et skræddersyet og uforpligtende tilbud, på præcis den løsning som du skal have. Dette giver dig et overblik over prisen inden eventuel opstart af opgave. Du kan skrive døgnet rundt til mig og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt - typisk efter en til to timer i åbningstiden eller næstkommende arbejdsdag.

Du kan også bruge vores prisberegner her på siden, hvor du også kan anmode om tilbuddet direkte.

Vælg en pålidelig partner til at bygge og drive din hjemmeside

Vælger du Greatly til at bygge din hjemmeside, får du en hjemmeside med et optimeret og smukt design og stor funktionalitet til prisen. Samtidig får du topklasse support og gratis hjælp – også efter hjemmesiden er leveret.

Vi kan klare alt lige fra små en-sides ”visitkort”-hjemmesider til store og omfangsrige hjemmesider med mange sider og kompliceret funktioner.

Vores prissætning er både enkel og let at forstå. Jo flere af de parametre, vi har gennemgået ovenfor, som er vigtige for dit firmas hjemmeside, jo højere bliver hjemmesidens pris. Kvaliteten går vi dog aldrig ned på uanset hvad du vælger.

Samtidig tilbyder vi forskellige hosting-, support- og vedligeholdelsesløsninger, du kan vælge imellem. Et populært valg er også vores klippekort hvor du sparer stort på vores timepris, for løbende opdatering og vedligehold. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for hosting og vedligehold – og er sikker på, at du altid har en velkørende hjemmeside, der ikke bliver lagt ned af hackere. På vores aftaler er der aldrig vanvittige bindinger - det synes vi er mest fair!

Hvad siger andre kunder?

“Vores samarbejde med Ken er af stor værdi for vores virksomhed. Vi lægger stor vægt på at vi kan løse mange forskellige opgaver på en gang, uden at skulle tale med flere forskellige leverandører. Samarbejdsformen er fleksibel, dynamisk og humoristisk.”
Villy Sørensen
Sales Director – Polysan A/S
www.polysan.dk
“Ken går all-in på at forstå og hjælpe vores virksomhed. I over 7 år har vi arbejdet sammen om digitale og grafiske opgaver med fuld tilfredshed! Ken forstår vores virksomhed og hvor vi vil hen, hvilket er en kæmpe fordel!”
Gitte Blaabjerg
Medejer – CityCamp Assens Strand
www.assensstrand.dk
“Vi har arbejdet sammen med Ken de sidste 7 år med alt fra webløsninger, SoMe marketing og PR-materiale. 
Vi er 100% tilfredse og kan i dag slet ikke undvære Ken!”
Georg Boas
Direktør – BOAS ApS
www.radiatorskjuler.dk

Ofte stillede spørgsmål om hjemmesider og deres pris

Udover hvor stor eller lille hjemmesidens pris bliver, har du sikkert nogle spørgsmål til selve processen, og hvad du får for pengene. Dem har vi forsøgt at give svar på her:

Hvor mange timer tager det at lave en hjemmeside?

En simpel hjemmeside med 1 side kan gøres på få timer. Skal du have lavet en større hjemmeside, vil det nemt løbe op i 50+ timers arbejde.

Typisk går der 3-4 uger fra vi har holdt det første indledende møde omkring din nye hjemmeside, og til hjemmesiden er klar til brug. Det kan dog tage længere tid, hvis der er tale om en hjemmeside med mange undersider.

Uanset hvad, vil du altid være informeret om en status på hvor vi er i processen. Igennem et skjult link, vil du kunne følge med i processen og se hvordan tingene skrider frem. Først når du har godkendt alting, udgiver vi siden, så alle og enhver kan se den.

Hvem ejer hjemmesiden, når den er færdig?

Din hjemmeside er naturligvis 100% din ejendom.

Så er du sikker på, at du har fuld kontrol med hjemmesiden, og selv kan bestemme både hvor du vil have den hostet, og hvem der skal have lov til at tilgå administrationen af hjemmesiden.

Er der nogen bindingsperiode på hjemmesiden?

Så snart du har betalt for design og udvikling af hjemmesiden, er det helt op til dig, hvad du gør ved den, og hvor du har den placeret henne (webhosting). Du ejer 100% din hjemmeside.

Har du selv valgt hostingudbyder, skal du være opmærksom på, at der kan være en bindingsperiode på op til et år hos udbydere, før du kan opsige og flytte din hjemmeside.

Men lader du Greatly stå for alt omkring din hjemmeside, er der ingen bånd, der binder dig. Vi hoster alle vores kunders webhoteller hos Curanet. Her får du både 99,99 % oppetid, ubegrænset trafik og daglig backup af din hjemmeside og den tilhørende database. Serveren hos Curanet er desuden optimeret til WordPress.

Skal jeg så komme til Nyborg, for at arbejde sammen med jer?

Selv om Greatly holder til i Nyborg på Fyn, tager vi kunder ind fra hele landet. Og der er ingen grund til, at du skal tage turen til Nyborg for at holde møde med os – men du er selvfølgelig altid velkommen hvis du vil. Vi kommer naturligvis også gerne fysisk ud, og besøger dig og dit firma. Så kan vi ved selvsyn se, hvad I laver, og møde alle dem, som skal have med den nye hjemmeside at gøre.

Vi klarer som regel alle møder over telefonen, Microsoft Teams eller hvilken som helst anden mødeplatform, som du er mest vant ved. Det sparer dig både rejsetid, transportudgifter og gør det meget nemmere, lige at snuppe et møde, når der er brug for det.

Kan jeg selv stå for drift, vedligehold og opdatering, når hjemmesiden er færdig?

WordPress anvender et meget enkelt administrativt brugerinterface, som gør det nemt at vedligeholde og holde systemet opdateret. Har du en smule kendskab til webtjenester, er vi sikker på at du kan lære det! Det er dog vigtigt at påpege at man ikke altid blindt skal klikke på “Opdater” knappen. En WordPress hjemmeside består typisk af flere moduler. Opdaterer man ét modul, skal man være sikker på at det modul kan snakke sammen med de eksisterende.

Vi har været ude for, at hele hjemmesider er gået ned, grundet en ny opdatering. Derfor er det en god idé at have en backup klar af sin hjemmeside, når man begynder at opdatere flere moduler og selve WordPress kernen. Dette har du altid via. vores hostingløsning.

Den administrative brugergrænseflade gør det også nemt selv at tilføje nye sider. Eller rette og tilføje til eksisterende sider. Som allerede nævnt kan vi udvikle sideskabeloner og skabelonelementer, så du nemt kan bruge disse, når du skal tilføje sider eller elementer. Så er du sikker på, at du får samme flotte design på de sider og elementer, du selv tilføjer, som der er på de sider, vi har leveret. Dermed undgår du at din hjemmeside ligner noget, som er klippet og klistret sammen med flere forskellige farver, størrelser på skrifter og lignende.

Det store spørgsmål, du skal stille dig selv, er, hvorvidt du husker at få holdt både WordPress og indholdet på hjemmesiden opdateret, når først hverdagen sænker sig over den nye hjemmeside.

Ellers kan du vælge en fordelagtig supportaftale hos os.

Unikke video-guides lavet til dig

Når din nye hjemmeside er færdig og klar, laver vi nogle unikke video-guides, som er optagelser af vores skærm og med en letforståelig forklaring viser vi hvordan du administrere din nye hjemmeside. Disse video-guides kan du altid tilgå.

Så kan du tage tingene i det tempo, som passer dig.

Er min hjemmeside mobiloptimeret?

Alle hjemmesider som vi leverer, er bygget med udgangspunkt i at give det flotteste indtryk på mobilen. For i dag foregår de fleste søgninger fra mobilen. Så derfor er det vigtigst, at din hjemmeside tager sig godt ud, når den ses på den forholdsvis lille skærm, som en mobiltelefon er udstyret med.

Ud fra mobildesignet bygger vi responsive visninger, der giver dig en lige så flot hjemmeside, når den ses på en tablet eller computer. Ved at designet er responsivt, tilpasser det sig automatisk til optimal visning på den skærmstørrelse, som den enhed har, du ser din hjemmeside på.

Så vælger du at få bygget en hjemmeside hos Greatly, er du sikker på, at den ser knald godt ud, uanset hvilken enhed og skærmstørrelse den bliver set på.

Hvor stor indflydelse får jeg på hjemmesidens design?

Det er din hjemmeside og dit firma. Så det er da indlysende, at du er med inde over hele vejen fra de første streger og til den færdige hjemmeside er klar.

For hos os, er det altid dig, der har kontrollen med det design, som vi udvikler til din hjemmeside. Vi starter med at se nærmere på de design-retningslinjer, som I måske allerede har. Eller den hjemmeside I har i dag. Dernæst spørger vi ind til jeres præferencer til alt lige fra farver, former på knapper og formularer.

Baseret på det, skaber vi det første udkast til hjemmesidens nye design – og sammen kan vi så arbejde os frem til det endelige design.

Hvem leverer teksten til min hjemmeside?

Som udgangspunkt forventer vi, at du selv kommer med teksten til din hjemmeside.

Men har du brug for at få skrevet indhold, som er nemt at forstå, og som målrettet tiltrækker, fastholder og konverterer besøgende til kunder, kan vi også levere teksten til jer. Vi arbejder sammen med et af Danmarks dygtigste bureauer, som også kan hjælpe med at udvikle strategien og sproget på din nye hjemmeside.

Kan I kun levere WordPress-hjemmesider?

Ja og nej.

Vi er enormt stærke i WordPress. Derfor arbejder vi primært med det. Vi tilbyder både at udvikle hjemmesider bygget med WordPress egen editor, med udelukkende custom fields bygget på eller med Oxygen Pagebuilderen. Den giver meget bedre kontrol over sidens design og opsætning, og gør det nemt at anvende skabeloner til både sider og enkeltelementer.

Til webshops benytter vi WooCommerce. Det er den mest brugte udvidelse til WordPress, som tilføjer et komplet webshop interface og system på din WordPress hjemmeside. WooCommerce (en webshop integration) kan altid tilkobles senere hen, hvis behovet for at sælge online opstår.

Ønsker du at programmere et projekt fra bunden, uden om WordPress, så kan dette også lade sig gøre. Her vil vi dog kræve nogle veludførte kravspecifikationer m.m. inden vi tager projektet ind.

Hvad hvis jeg får brug for hjælp til min hjemmeside på et senere tidspunkt?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en hvilken som helst WordPress-hjemmeside. Også selv om det ikke er os, der har leveret den.

Vi tilbyder forskellige former for faste priser og supportløsninger – og har også en løsning, der passer til netop din hjemmeside.

Så på den måde kan du altså sammensætte en løsning, og få en hjemmeside til en pris, som passer præcist til netop dit firmas behov og budget.

Det koster aldrig noget at spørge - og du vil altid få af vide hvis vi påbegynder noget, som vil blive faktureret. 

Vi kan ikke selv lide fakturaer, som vi ikke vidste kom. Derfor får du det heller ikke her.
Beregn en pris på din nye hjemmeside - klik her
Skal vi tage en uforpligtende snak
om din opgave?
Åbningstider
Mandag til torsdag – 09.00 til 17.00
Fredag – 09.00 til 14.00
Greatly støtter med stolthed:
© Copyright 2019 – 2024 Greatly ApS Cookie & PrivatlivspolitikHandelsbetingelserGreatly